sd main logo
Adels Cykel
Menu

Bikefit

Shimano Dynamics Lab-teknik tar bikefiting till nästa nivå. Integrera ryttarspecifika problem, rörelseomfång, flexibilitet och körstil för att ytterligare optimera den statiska passformen. 

Effektivt kraftförhållande - definierat

En kraft som är helt tangentiell på veven genom hela pedalslaget innebär 100% effektivitet. Denna grad av perfektion existerar inte i den verkliga världen, för det kommer alltid att finnas någon grad av ineffektivitet, obalans eller asymmetri i pedalslaget. Det effektiva kraftförhållandet kvantifierar nivån av ofullkomlighet, vilket ger ryttaren en objektiv mätning av deras mekaniska effektivitet. Alla effektiva krafter mäts i 3D och visas helt oberoende åt vänster och höger av vår Pedal Analyzer.

Med 3D Pedal Analyzer kan du få djupet på ryttarnas prestanda. Det mäter inte bara effektutgången, men det kan också berätta om kraftriktningen på pedalerna vid var 7: e graden av vevrevolutionen, både vänster och höger.

Detta gör det möjligt att objektivt leta efter asymmetri och vänster / höger obalanser, och kan bidra till att förbättra stabiliteten och få insikt i hur effektiv ryttarens pedalteknik verkligen är!
Kontakta oss för tidsbokning

0480-16725